Πολιτική και κοινωνική επικοινωνία

Δεν υπάρχει πολιτική ή κοινωνική δραστηριότητα χωρίς επικοινωνία. Αλλά καμία επικοινωνία και κανένας επικοινωνιολόγος δεν μπορεί να αντικαταστήσει της έλλειψη της πραγματικής ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ δραστηριότητας. Με λίγα λόγια δεν μπορείς επί μακρών να κάνεις το άσπρο μαύρο.

Τα μηνύματα, τα σλόγκαν, τα συνθήματα που κάποιες φορές γίνονται κυρίαρχα στο στόμα χιλιάδων ή εκατομμυρίων ανθρώπων, είναι άραγε γραμμένα από το χέρι κάποιου ευφυούς επικοινωνιολόγου;

Γράφτηκαν ως φαεινή ιδέα σε κάποιο γραφείο, ή σε κάποιο τοίχο σε κάποια μακρινή γειτονιά του κόσμου και έμειναν εκεί ξεχασμένα για δεκάδες χρόνια μέχρι να βρουν την πραγμάτωση τους στο σήμερα. Το σύνθημα "Όλοι μαζί μπορούμε", είναι δικό μας ή μια κραυγή που ακούστηκε κάποτε σε κάποιον κοινωνικό αγώνα ή σε κάποια κοινωνική δραστηριότητα εκφωνημένο από τον "ανώνυμο επικοινωνιολόγο";

Με αυτήν την έννοια η εταιρεία μας έχει την μικρή της συμβολή σε συνθήματα και μηνύματα όπως "Με τον άνθρωπο στο κέντρο του ενδιαφέροντος μας", "Οι άνεργοι δεν είναι αριθμοί , είναι άνθρωποι", "Φτάνει πια…", "Λουκέτο!!", "Από το χωράφι στο ράφι", "Αγοράζουμε ελληνικά", "Είμαστε πια πρωταθλητές", και πολλά άλλα.

             

Νέα

Ο μικρός Δημοσθένης και τα μαγικά χαλίκια

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΚΑΜΠΥΛΗ το ρητορικό παραμύθι της Παρασκευής Μακρίδου "Ο μικρός Δημοσθένης και τα μαγικά χαλίκια", σε εικονογράφηση Βίβιαν Σαββίδου.

Vamore Autumn - Winter 2017-2018

Ο νέος κατάλογος της εταιρείας VAMORE για την περίοδο Φθινόπωρο - Χειμώνας 2017-2018 κυκλοφόρησε.

Ελληνογερμανικό Σχολείο 2017-2018

Συνεχίζουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με το Ελληνογερμανικό Σχολείο. Σας παρουσιάζουμε δείγμα βιβλίων της σχολικής χρoνιάς 2017-2018 στα οποία σχεδιάσαμε τα εξώφυλλα, σελιδοποιήσαμε και εκτυπώσαμε. Η επιμέλεια και η φροντίδα ανήκει στη διευθύντρια κ. Ευδοξία Ιωαννίδου και στις δασκάλες του σχολείου.

Dirty Vegan

Οι εκδόσεις Arigata μας ταξιδεύουν σε 5 ηπείρους και 23 προορισμούς δείχνοντάς μας πως το street food μπορεί να γίνει απόλαυση στην καθαρά φυτική του εκδοχή. Ένα οδοιπορικό με βίγκαν συνταγές από Ελλάδα, Ισπανία, Ινδία, ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία, Αίγυπτο, Αγ. Δομίνικο, Αγγλία… και ο κατάλογος συνεχίζεται! .

Δυτικοανατολικά της Γης

VIdeo από την παρουσίαση του βιβλιου του Νίκου Σκορίνη.

Νέος κατάλογος Bany's

Περιηγηθείτε στις σελίδες του νέου καταλόγου της εταιρείας Bany’s(shoes+bags+accessories).

Νέος κατάλογος Dora Mo

Ο νέος κατάλογος της εταιρείας DORA MO για την περίοδο Φθινόπωρο–Χειμώνας 2013-2014 είναι έτοιμος.

DK Cosmetics

Πάρτε μια γεύση από τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ που εμφανίζονται στο 4σέλιδο έντυπο της εταιρίας DK Cosmetics.

Puppies Park!!

ενημερωθείτε για το puppies park από το καινούργιο τους φυλλάδιο!

Τυποχημική!!

ενημερωθείτε για την εταιρεία από το νέο της έντυπο

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας!

νέο ενημερωτικό βιβλίο