Η ΚΑΜΠΥΛΗ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991, με αρχική έδρα ένα μικρό γραφείο 25 τ.μ. στην οδό Αριστοτέλους 36.  Δεν είχε δικά της κεφάλαια,  είχε όμως μεράκι, όραμα και κυρίως διάθεση για σκληρή δουλειά. Την εποχή εκείνη η επιχείρηση απασχολούσε τρεις εργαζόμενους.

Το 1996, η ΚΑΜΠΥΛΗ προχωρά  στην δημιουργία του τυπογραφείου της. Το 2000, απασχολεί ήδη 14 εργαζομένους και μεταφέρεται στην οδό Αντιγόνης 60, στον Κολωνό, σε ένα τετραώροφο κτίριο που θα στεγάσει όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Με την αδιάλειπτη παρακολούθηση και την ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στο χώρο της τυπογραφίας, των γραφικών τεχνών και της διαφήμισης, η ΚΑΜΠΥΛΗ  διαμορφώθηκε σήμερα σε μια ολοκληρωμένη, καθετοποιημένη μονάδα με  δικό της τυπογραφείο, βιβλιοδετείο, δημιουργικό και διαφημιστικό τμήμα και ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα.

Η ΚΑΜΠΥΛΗ καταβάλλει  συνεχείς προσπάθειες βελτίωσης με σύγχρονες διαδικασίες διοίκησης και οργάνωσης, με την εφαρμογή πολιτικών που ενισχύουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία, αλλά επίσης την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της. Δίνει έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών της, με την εξατομίκευση υπηρεσιών  προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες και τις απαιτήσεις  τους,  με την ποιότητα, τη συνέπεια  στους χρόνους παράδοσης και τα χαμηλά κόστη, που της επιτρέπει η καθετοποίηση της παραγωγής της.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω η εταιρεία διαθέτει ένα σημαντικό πελατολόγιο, που εκτείνεται τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στους κοινωνικούς φορείς και χαρακτηρίζεται από μακροχρόνια συνεργασία και σχέσεις εμπιστοσύνης. Η συνεισφορά  της είναι σημαντική στη διαμόρφωση της εταιρικής ταυτότητας, του λογότυπου, των  εντύπων και της επικοινωνιακής πολιτικής των πελατών της.

Σήμερα η ΚΑΜΠΥΛΗ απασχολεί 20 εργαζόμενους, που εργάζονται στην επιχείρηση με σταθερή σχέση εργασίας, και έχει μεγεθύνει τον τζίρο της σημαντικά από τη μέρα που ξεκίνησε.

Ως σύγχρονη διαφημιστική εταιρεία και τυπογραφείο, η ΚΑΜΠΥΛΗ επιδιώκει τη συνεχή αναβάθμιση και τη βελτίωση των κανόνων λειτουργίας της και είναι πιστοποιημένη με το πρότυπο EN ISO 9001 : 2008 για το Σύστημα Διαχείρισης   και με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1435 : 2009 για το Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας.

Νέα

Ο μικρός Δημοσθένης και τα μαγικά χαλίκια

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΚΑΜΠΥΛΗ το ρητορικό παραμύθι της Παρασκευής Μακρίδου "Ο μικρός Δημοσθένης και τα μαγικά χαλίκια", σε εικονογράφηση Βίβιαν Σαββίδου.

Vamore Autumn - Winter 2017-2018

Ο νέος κατάλογος της εταιρείας VAMORE για την περίοδο Φθινόπωρο - Χειμώνας 2017-2018 κυκλοφόρησε.

Ελληνογερμανικό Σχολείο 2017-2018

Συνεχίζουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με το Ελληνογερμανικό Σχολείο. Σας παρουσιάζουμε δείγμα βιβλίων της σχολικής χρoνιάς 2017-2018 στα οποία σχεδιάσαμε τα εξώφυλλα, σελιδοποιήσαμε και εκτυπώσαμε. Η επιμέλεια και η φροντίδα ανήκει στη διευθύντρια κ. Ευδοξία Ιωαννίδου και στις δασκάλες του σχολείου.

Dirty Vegan

Οι εκδόσεις Arigata μας ταξιδεύουν σε 5 ηπείρους και 23 προορισμούς δείχνοντάς μας πως το street food μπορεί να γίνει απόλαυση στην καθαρά φυτική του εκδοχή. Ένα οδοιπορικό με βίγκαν συνταγές από Ελλάδα, Ισπανία, Ινδία, ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία, Αίγυπτο, Αγ. Δομίνικο, Αγγλία… και ο κατάλογος συνεχίζεται! .

Δυτικοανατολικά της Γης

VIdeo από την παρουσίαση του βιβλιου του Νίκου Σκορίνη.

Νέος κατάλογος Bany's

Περιηγηθείτε στις σελίδες του νέου καταλόγου της εταιρείας Bany’s(shoes+bags+accessories).

Νέος κατάλογος Dora Mo

Ο νέος κατάλογος της εταιρείας DORA MO για την περίοδο Φθινόπωρο–Χειμώνας 2013-2014 είναι έτοιμος.

DK Cosmetics

Πάρτε μια γεύση από τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ που εμφανίζονται στο 4σέλιδο έντυπο της εταιρίας DK Cosmetics.

Puppies Park!!

ενημερωθείτε για το puppies park από το καινούργιο τους φυλλάδιο!

Τυποχημική!!

ενημερωθείτε για την εταιρεία από το νέο της έντυπο

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας!

νέο ενημερωτικό βιβλίο