Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν είναι μια νέα μόδα για την εταιρεία που προχώρησε όψιμα σε αυτήν. Είναι φιλοσοφία και στάση ζωής, είναι αντίληψη για το επιχειρείν.

Σημαίνει πρώτα απ' όλα προστασία των εργαζομένων της εταιρείας, σεβασμό της προσωπικότητας και της αξιοπρέπειας τους. Σεβασμό στους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας και στην εκπαίδευση τους.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη πρέπει να εφαρμόζεται πρώτα στο εσωτερικό της εταιρείας και τις σχέσεις της με τους εργαζομένους της. Όπως επίσης και τις υποχρεώσεις της απέναντι στην κοινωνία.

Ωστόσο η εταιρεία μας πρωτοστάτησε και συνεχίζει αρκετά χρόνια τώρα να υποστηρίζει δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας των πιο αδύναμων ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται από φαινόμενα της φτώχειας, της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού που φέρνουν μαζί τους την ενδοοικογενειακή βία και την εγκατάλειψη.

Γι' αυτό στηρίξαμε από την αρχή την δράση της ΜΚΟ Act 4 people και την καμπάνια της ενάντια στην φτώχεια. Υποστηρίζουμε την λειτουργίας της ΜΚΟ Act 4 children για την προστασία των παιδιών από τους κινδύνους στο διαδίκτυο. 'Έχουμε υιοθετήσει το δημοτικό σχολείο της γειτονίας μας στην περιοχή του Κολωνού. Στηρίζουμε οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα λόγω της ανεργίας και παράλληλα υποστηρίζουμε νέους καλλιτέχνες στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

·           H Act4people είναι μία Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση, που προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων γύρω της. Με ενέργειες κατά της φτώχειας, κατά της παιδικής και γυναικείας κακοποίησης, αλλά και ενέργειες που αφορούν το περιβάλλον. Με δράσεις και αποστολές προσπαθεί να εξασφαλίσει βασικά αγαθά σε περιοχές που έχουν πληγεί από κάποια φυσική καταστροφή ή πόλεμο. Αλλά η δράση της είναι και καθημερινή καθώς άνθρωποι που υποφέρουν υπάρχουν και δίπλα μας, απλώς δεν τους αναγνωρίζουμε.

·          Η Act4children είναι μία Συμβουλευτική και ενημερωτική Διαδικτυακή πύλη, η οποία εστιάζει στους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά όταν βρίσκονται στο διαδίκτυο. Με συμβουλές για τους γονείς αλλά και ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί τους, προσπαθεί να εξαλείψει αυτό το μαζικό πλέον φαινόμενο κακής διαχείρισης του διαδικτύου από κακόβουλους, και να προστατέψει κάθε παιδί που μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο.

·        Εκστρατεία της AVON κατά του Καρκίνου του Μαστού. Η εταιρεία μας βοήθησε στην εκστρατεία, της εταιρείας Καλλυντικών AVON , κατά του καρκίνου του μαστού με την χορηγία της. Η κινητή μονάδα εξέτασης της AVON έκανε αναγνωριστικές εξετάσεις σε ένα σημαντικό αριθμό γυναικών και με αυτόν τον τρόπο έδωσε το δικό της ποσοστό βοήθειας στο φλέγον ζήτημα για πάρα πολλές γυναίκες του καρκίνου του Μαστού.

·        Στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή και ήμασταν χορηγοί σε ένα Κίνημα που το θεωρούμε από τα πιο σημαντικά που έχουν δημιουργηθεί ποτέ. Το Κίνημα Πολιτών, με συνθήματα όπως αγοράζω, ντύνομαι, τρώω Ελληνικά, υποστηρίζουμε και βοηθάμε την εγχώρια αγορά, ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να βγούμε από την περίοδο κρίσης που
έχει μπει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. 

   


Νέα

Ο μικρός Δημοσθένης και τα μαγικά χαλίκια

Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΚΑΜΠΥΛΗ το ρητορικό παραμύθι της Παρασκευής Μακρίδου "Ο μικρός Δημοσθένης και τα μαγικά χαλίκια", σε εικονογράφηση Βίβιαν Σαββίδου.

Vamore Autumn - Winter 2017-2018

Ο νέος κατάλογος της εταιρείας VAMORE για την περίοδο Φθινόπωρο - Χειμώνας 2017-2018 κυκλοφόρησε.

Ελληνογερμανικό Σχολείο 2017-2018

Συνεχίζουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με το Ελληνογερμανικό Σχολείο. Σας παρουσιάζουμε δείγμα βιβλίων της σχολικής χρoνιάς 2017-2018 στα οποία σχεδιάσαμε τα εξώφυλλα, σελιδοποιήσαμε και εκτυπώσαμε. Η επιμέλεια και η φροντίδα ανήκει στη διευθύντρια κ. Ευδοξία Ιωαννίδου και στις δασκάλες του σχολείου.

Dirty Vegan

Οι εκδόσεις Arigata μας ταξιδεύουν σε 5 ηπείρους και 23 προορισμούς δείχνοντάς μας πως το street food μπορεί να γίνει απόλαυση στην καθαρά φυτική του εκδοχή. Ένα οδοιπορικό με βίγκαν συνταγές από Ελλάδα, Ισπανία, Ινδία, ΗΠΑ, Νέα Ζηλανδία, Αίγυπτο, Αγ. Δομίνικο, Αγγλία… και ο κατάλογος συνεχίζεται! .

Δυτικοανατολικά της Γης

VIdeo από την παρουσίαση του βιβλιου του Νίκου Σκορίνη.

Νέος κατάλογος Bany's

Περιηγηθείτε στις σελίδες του νέου καταλόγου της εταιρείας Bany’s(shoes+bags+accessories).

Νέος κατάλογος Dora Mo

Ο νέος κατάλογος της εταιρείας DORA MO για την περίοδο Φθινόπωρο–Χειμώνας 2013-2014 είναι έτοιμος.

DK Cosmetics

Πάρτε μια γεύση από τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ που εμφανίζονται στο 4σέλιδο έντυπο της εταιρίας DK Cosmetics.

Puppies Park!!

ενημερωθείτε για το puppies park από το καινούργιο τους φυλλάδιο!

Τυποχημική!!

ενημερωθείτε για την εταιρεία από το νέο της έντυπο

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας!

νέο ενημερωτικό βιβλίο